Zie wanneer en hoe lang iemand jouw e-mail opent met Mailtracker

mailtrackerMailtracker voor iPhone wil zich niet ontpoppen als app om e-mails mee te versturen maar meer als app die juist alles na het versturen van de email voor je doet. Met Mailtracker kan je namelijk zien wanneer en hoe lang een verzonden e-mail door de ontvanger gelezen is.

Daarbij gaat Mailtracker verder dan alleen een leesbevestiging die we al kennen van e-mail via de desktop. Met Mailtracker zie je namelijk ook op welke locatie, met welk apparaat en voor hoe lang de mail geopend is door de ontvanger. De app stuurt je automatisch een notificatie zodra de mail geopend is zodat je meteen actie kan ondernemen. Mailtracker maakt het je namelijk mogelijk om direct op een email te reageren of zelfs de ontvanger te bellen.

E-mails versturen blijf je met Mailtracker gewoon doen vanaf de standaard Mail-app op je iPhone. De standaard Mail-app is overigens momenteel alleen nog de enige app die ondersteund wordt door Mailtracker. Op de website valt echter te lezen dat de ontwikkelaars de mogelijkheden onderzoeken om ook andere populaire mail-apps te ondersteunen zoals Mailbox en Sparrow.

Mailtracker werkt met Gmail, iCloud, Hotmail, Outlook.com en Yahoo. Je kunt maximaal twee accounts instellen om gratis gebruik te kunnen maken van Mailtracker. Wil je meer e-mailaccounts toevoegen, dan dien je te betalen.

Mailtracker voor iPhone
Prijs: Gratis

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord