Maak eenvoudig een film van je eigen foto's en video's met Replay voor iPhone

replayHet wordt op sociale media steeds populairder om je eigen foto's en video's achter elkaar af te spelen in één video. Een app waarmee je zulke video's supereenvoudig kan maken is Replay. Binnen enkele minuten (of zelfs seconden) heb je een prachtige video in elkaar gezet.

In Replay start je altijd met het selecteren van alle video's en foto's uit je filmrol die je toe wilt voegen aan de film. Vervolgens zet de app de video in elkaar waarna je één van de thema's kan kiezen en een eigen achtergrondmuziekje kan selecteren. Je kunt de film nog meer naar je eigen wens aanpassen door de volgorde van foto's en video's te wijzigen en teksten toe te voegen. Ben je tevreden met het eindresultaat, dan kan je de video direct uploaden naar Facebook, Instagram, YouTube en noem zo maar op.

Replay is sinds de vorige update volledig Nederlandstalig en biedt de mogelijkheid om een video te maken zonder account. Helaas zijn niet alle thema's gratis verkrijgbaar in de app maar zijn deze via een in-app aankoop eventueel aan te schaffen.

Replay voor iPhone
Prijs: Gratis

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord