Altijd op de hoogte van alle storingen in Nederland met Downdetector voor iPhone en iPad

downdetectorProblemen met bankieren via internet, het niet kunnen verzenden van berichten op WhatsApp of het niet kunnen laden van een aflevering van je favoriete serie op Netflix. Het is tegenwoordig aan de orde van de dag. Daarom lanceert Allestoringen.nl de app Downdetector voor iPhone.

Met deze app blijf je iedere dag op de hoogte van de status van 240 diensten in Nederland. Het aanbod is daarbij erg gevarieerd. Alle providers en internetdiensten in ons land kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken maar je kunt bij de Downdetector ook terecht om een mogelijke storing te detecteren bij bijvoorbeeld je energiemaatschappij. Alle storingen worden overzichtelijk weergegeven in de lijst met bedrijven en diensten. Bij iedere storing wordt een grafiek weergegeven waaraan je kunt zien hoeveel mensen de storing gemeld hebben in de afgelopen 24 uur.

Tik je door op een storing, dan kan je zien welk problemen binnen de dienst het meeste gemeld worden en kan je contactgegevens van het bedrijf vinden om direct je klacht in te kunnen dienen. Daarnaast kan je de laatste tweets en Facebook-reacties over een storing lezen en kan je eventueel op een kaart zien in welke delen van ons land de storing het meeste wordt gemeld.

Downdetector voor iPhone en iPad
Prijs: Gratis

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord