Google helpt ondernemers met de nieuwe app Google Mijn Bedrijf

google mijn bedrijfAls ondernemer is het tegenwoordig essentieel dat je bedrijf op de juiste manier wordt weergegeven in Google. De zoekmachine helpt ondernemers daar nu een handje mee met de nieuwe app Google Mijn Bedrijf.

Met deze app kunnen ondernemers gemakkelijk hun bedrijfsinformatie bijwerken voor Google Zoeken, Maps en andere Google-diensten. Daarmee wordt de informatie voor klanten altijd up-to-date. Daarnaast kan je via Google Mijn Bedrijf update delen via Google+ en kan je inzicht krijgen in hoe vaak jouw bedrijf wordt weergegeven op Google.

Google Mijn Bedrijf voor iPhone en iPad
Prijs: Gratis

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord