AlertsPro waarschuwt je op je iPhone voor extreem weer

alertsproWil je voortaan vantevoren gewaarschuwd worden voor extreem weer? De nieuwe weer-app AlertsPro, van de makers van WeatherPro, is een weer-app die je ruim vantevoren kan waarschuwen voor dreigende, zware weersomstandigheden met dekking voor heel Europa.

De app geeft door middel van kleuren voor de ingestelde locaties aan hoe groot de kans is op extreem weer. Daarbij moet je oppassen wanneer jouw locatie oranje, rood of paars gekleurd is. Deze kleuren geven namelijk aan dat er zwaar weer op komst is waarbij de kleur de intensiteit van het weer aangeeft. Daarbij kan AlertsPro je voor vrijwel elke vorm van extreme weersomstandigheden waarschuwen zoals stormen, zware regen, onweer, hagel, zware sneeuw, ijzel en extreme temperaturen.

De app kost 1.79 maar dan ben je er helaas nog lang niet. Je dient namelijk eerst een abonnement af te sluiten om push-berichten te kunnen ontvangen voor al je ingestelde locaties. En dat is natuurlijk wel essentieel voor een app die je wilt waarschuwen. Je betaalt 5.49 voor een jaarabonnement. Overigens kan je met dit abonnement dan ook gebruik maken van de weer-app WeatherPro.

AlertsPro voor iPhone
Prijs: € 1.79

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord