iTunes Pass vanaf vandaag ook beschikbaar in Nederland

itunes passDe handige functie iTunes Pass is nu ook in Nederland beschikbaar nadat de functie eerder al werd gelanceerd in onder andere Duitsland, Japan en de VS. Met de iTunes Pass kan je elk gewenst bedrag toevoegen aan je iTunes en App Store-tegoed.

Je dient iTunes Pass eerst te activeren door deze toe te voegen aan Passbook. Dit kan je gemakkelijk doen via de App Store-app op je iPhone. Ga naar 'Uitgelicht' en onderaan kies je voor 'Wissel in'. Tik vervolgens onderaan voor 'Aan de slag' onder het kopje 'iTunes Pass'.

itunes pass activeren 1itunes pass activeren 2

Het enige dat je dan nog hoeft doen is een bezoekje brengen aan een Apple Store. In Nederland kan dat in Amsterdam en Haarlem en binnenkort ook in Den Haag. Benader daar een Apple Store-medewerker, betaal het gewenste bedrag en via Passbook activeert de medewerker het tegoed waarna deze direct te gebruiken is.

iTunes Pass maakt het overbodig om een plastic iTunes-tegoed aan te schaffen en maakt het bovendien mogelijk om elk gewenst bedrag toe te voegen aan je tegoed. Je bent dus niet langer verplicht om de vaste bedragen van 15, 25 of 50 euro van iTunes-kaarten aan te schaffen. Enig nadeel is het verplichte bezoek aan de Apple Store. Woon je dus niet in de buurt van een Apple Store dan ben je nog steeds overgeleverd aan de iTunes-kaarten om een geldbedrag aan je tegoed toe te voegen.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord