Modern Combat 5 verschenen voor iPhone en iPad

Modern Combat 5Modern Combat is één van de meest indrukwekkende schietgames voor je iPhone en iPad. Het vijfde deel in de reeks van MC-games, Modern Combat 5: Blackout, is vandaag verschenen in de App Store. Fans van shootergames komen dus weer flink aan hun trekken deze zomer.

Net zoals in vorige versies van Modern Combat kent de vijfde Blackout-versie ook een singleplayer- en multiplayer-modus. Nieuw is dat je nu ook in die singleplayer-modus XP's, ervaringspunten, kunt verdienen waarmee je je zelf omhoog kan werken in het spel.

Ook nieuw in de singleplayer-modus zijn de Spec-Ops-missies. Dit zijn korte, uitdagende missies die één belangrijk doel hebben waar je je vol voor in kan zetten. Zoals het verdedigen van bondgenoten, het emlineren van een target en nog veel meer. Volgens ontwikkelaar Gameloft geven deze missies je een echte adrenalinestoot.

Modern Combat 5 is voor een bedrag van 5.99 te spelen op zowel je iPhone als iPad. Een internetverbinding is vereist om het spel te kunnen spelen, ook in singleplayer-modus.

Modern Combat 5: Blackout

Prijs: € 5.99
Geschikt voor: iPhone en iPad

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord