iLogs.nl gaat verder als AppLimited

AppLimitedVanaf vandaag gaat iLogs.nl verder onder de nieuwe naam 'AppLimited'. In dit artikel vind je meer informatie over de nieuwe naam en de reden van de naamswijziging.

Sinds 2008 levert iLogs.nl dagelijks Apple-gerelateerd nieuws. Vanaf de start tot aan 2011 kon je op iLogs.nl terecht voor nieuws over Mac, iPhone, iPod en iPad. Daarna ging iLogs.nl verder met het brengen van uitsluitend nieuws over iOS-apps. Maar ondanks deze verandering van nieuwsonderwerpen, is de naam iLogs.nl altijd hetzelfde gebleven. Met de nieuwe naam 'AppLimited' hopen we beter aan te sluiten op het prominente onderwerp van onze website.

De naamswijziging van iLogs.nl naar AppLimited brengt een nieuw logo met zich mee en kleine wijzigingen aan het design van de website om beter aan te sluiten op de nieuwe identiteit. Maar op deze visuele wijzigingen na, kan je op AppLimited natuurlijk nog steeds terecht voor de levering van nieuwsartikelen die je ook gewend was op iLogs.nl. En volgde je @ilogs op Twitter om als eerste op de hoogte gebracht te worden van nieuwe nieuwsartikelen, dan volg je nu automatisch het nieuwe Twitter-account @AppLimitedNL.

AppLimited

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord