Nieuw in de App Store: Appbundels

appbundelsMet de nieuwe Appbundels, die sinds de release van iOS 8 in de App Store te vinden zijn, kan je voor een voordelige prijs meerdere apps tegelijk kopen. Daarmee ben je altijd goedkoper uit dan dat je de apps apart moet kopen.

In elke Appbundel zitten apps van één ontwikkelaar. Een combinatie van apps van meerdere ontwikkelaars is helaas (nog) niet mogelijk. In elke bundel zijn de apps sterk aan elkaar gerelateerd. Zo kom je een bundel tegen met allemaal maar productiviteits-apps en ook bundels met alle versies van een spel, zoals Cut the Rope.

Appbundelsappbundels

Heb je een bundel gekocht, dan is het niet nodig om alle apps meteen te downloaden. Je kunt de losse apps downloaden naar je iOS-apparaat wanneer je wilt.

Heb je al eerder een app gekocht die zich in een bundel bevindt, dan hoef je niet het volle bedrag te betalen. De prijs van de bundel wordt dan verminderd met de prijs van je eerdere aankoop. Je kunt daarna je bundel compleet maken tegen deze lagere prijs. Wel zo eerlijk.

De appbundels zijn in de App Store te vinden op de pagina 'Maak kennis met bundels' maar zodra een app onderdeel uitmaakt van een bundel, dan wordt op de app-pagina naar deze bundel verwezen.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord