Veilig en privé internetten met TunnelBear voor iPhone en iPad

tunnelbearWil je op een openbare Wi-Fi-verbinding toch veilig en privé kunnen internetten? Of wil je websites die verboden zijn in jouw land toch kunnen bezoeken? Dan is de app TunnelBear de uitkomst. Met deze app leg je eenvoudig een veilige VPN-verbinding met een ander land aan.

Dankzij de beveiligde VPN-verbinding kan je ongestoord browsen over het internet en daarmee geblokkeerde of gecensureerde websites toch bezoeken. Bovendien word je niet gevolgd en kunnen adverteerders geen informatie meer van je afpakken. Daarmee kan je dus maximaal browsen met maximale privacy.

Na het installeren van een profiel, kan je direct vanuit de app met één van de landen een VPN-verbinding aanleggen. Tik daarvoor simpelweg op een buis op de wereldkaart. Je bent dan verbonden waarna je de app kunt sluiten en in een andere app verder kan gaan, bijvoorbeeld in Safari. Elke website zal vervolgens denken dat je in het land naar keuze bent en dat kan vooral handig zijn voor websites als Netflix.com.

TunnelBear is gratis in gebruik en biedt je per maand 500MB aan. Via een aankoop vanuit de app kan meer data of zelfs onbeperkt data aangeschaft worden.

TunnelBear

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone en iPad

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord