RollerCoaster Tycoon 4 Mobile uitgebreid met wachtrijen

Rollercoaster Tycoon MobileDit voorjaar kwam het langverwachte RollerCoaster Tycoon 4 Mobile uit. Het bleek één grote teleurstelling, veel kenmerken van het vroeger zo geroemde spel waren niet terug te vinden in deze iPhone- en iPad-versie. Atari brengt nu een update uit en brengt in ieder geval één ouderwets kenmerk terug.

De bekende wachtrijen in RollerCoaster Tycoon zijn nu ook in de mobiele versie beschikbaar. Vanaf nu is het dus ook op de iPhone en iPad aan jou om bij elke attractie een bijbehorende wachtrij te bouwen die lang genoeg is om bezoekers van het park niet tekort te komen. Volgens ontwikkelaar Atari geeft die een geheel nieuwe dimensie aan het spel omdat wachtrijen invloed hebben op de Buzz van bezoekers.

Verdere nieuwe functies in het spel zijn 15 nieuwe levels en er zijn verschillende upgrades doorgevoerd in de animaties en tutorials. Maar of deze upgrades en het toevoegen van wachtrijen het spel nog kunnen redden van z'n lage beoordeling, daarvoor zijn volgens ons nog vele soortgelijke updates nodig.

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord