Meld drukte in de trein voortaan via de NS Reisplanner-app

NS Reisplanner voor iPhoneDe NS Reisplanner Xtra voor iPhone en iPad is vandaag voorzien van een update en heeft daarmee enkele handige, nieuwe functies gekregen. Eén daarvan die goed van pas kan komen is het melden van drukte in een trein.

Om een melding in te sturen van een overvolle trein, zoek je de ritinformatie van een trein op in de reisplanner of via de vertrektijden. Kies vervolgens rechtboven voor de optie 'Drukte in de trein' en er verschijnt een scherm waarmee je eenvoudig een melding kan insturen. Kies eerst hoe de situatie was (van tevreden tot ontevreden), geef door of je moest staan of kon zitten en geef tenslotte aan in welke klasse je reist. Het is vervolgens aan de NS om de binnengekomen meldingen te analyseren.

Drukte in de trein

Een andere toevoeging aan de Reisplanner-app is de mogelijkheid om in te loggen met je Mijn NS-account. Je ziet dan voortaan het actuele saldo van je OV-chipkaart en je hebt inzicht in je laatste transacties. Daarnaast kan je voortaan via AirPrint een reisadvies uitprinten.

NS Reisplanner Xtra

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone en iPad

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord