Slimme agenda-app Tempo werkt met kleine, handige functies

Tempo voor iPhone en iPadNa eerst de Verenigde Staten te hebben overtuigd van het gemak van Tempo, is nu Europa aan de beurt. Zo kan je nu ook in ons land deze slimme agenda-app voor iPhone en iPad downloaden. Maar waarom is deze app dan zo slim?

Tempo is slim omdat er allerlei handige functies in verwerkt zitten. Zo heb je de bijvoorbeeld de keuze uit vijf verschillende weergaves van je agenda; van een lijstweergave tot maandweergave. De weekweergave is daarbij vergelijkbaar met die van Week Calendar waarmee je in één oogopzicht een overzicht van de hele week kan bekijken.

Heb je een afspraak, dan zoekt Tempo hier zo veel mogelijk informatie over op. Niet alleen een routebeschrijving naar de locatie, maar bijvoorbeeld ook informatie over degene waarmee je de afspraak hebt. Zo zie je bijvoorbeeld iemands laatste tweets maar ook hoeveel connecties je gemeenschappelijk hebt op LinkedIn. En dreig je te laat te komen voor een afspraak, dan kan je vanuit Tempo meteen een sms of e-mail sturen met daarin een vooringestelde tekst met eventueel het aantal minuten dat je te laat gaat komen.

Tempo kent nog veel meer handige functies. Zoals de weergave van het weerbericht of de integratie met je herinneringen om en nog maar een paar te noemen. Probeer ze vooral zelf want Tempo is ook nog eens geheel gratis binnen te halen.

Tempo

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone en iPad

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord