iOS 8.0.1 beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod touch (Update)

iOS 8 UpdateEen week nadat Apple iOS 8 lanceerde, is het vandaag tijd voor de eerste update voor het mobiele besturingssysteem. Zoals gebruikelijk lost deze eerste update enkele kinderziektes van iOS 8 op.

Updates:

Update 3: iOS 8.0.2 komt eerdaags beschikbaar. Al geüpdate naar iOS 8.0.1 en ervaar je problemen? Downgrade je iPhone dan.

Update 2: De update is teruggetrokken door Apple. Het is dus niet langer mogelijk om de update te downloaden en te installeren

Update 1: Gezien de problemen bij gebruikers van een iPhone 6 (Plus), wordt afgeraden deze update direct te installeren.

Heb je iOS 8.0.1 al geïnstalleerd en ervaar je geen problemen met het netwerk en Touch ID? Geen zorgen, dan zit je goed. Je kunt iOS 8.0.1 gerust blijven gebruiken.

Volgens de beschrijving van Apple bevat deze update verbeteringen en oplossingen voor problemen. De lijst met problemen die onder andere zijn opgelost vind je onderaan dit artikel.

Je kunt de update downloaden naar je iPhone, iPad en iPod touch door te navigeren naar Instellingen > Algemeen > Software-update.

Gebruikers van een iPhone 6 (Plus) worden afgeraden deze update te installeren.

Deze update bevat verbeteringen en oplossingen voor problemen, waaronder:

  • Er is een probleem verholpen zodat HealhKit-apps nu beschikbaar kunnen worden gemaakt in de App Store.
  • Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat toetsenbord van derden gedeselecteerd konden worden wanneer een gebruiker zijn of haar toegangscode invoerde.
  • Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat sommige apps geen toegang meer hadden tot foto’s in de fotobibliotheek.
  • De betrouwbaarheid van de Bereikbaarheid-functie op iPhone en iPhone 6 Plus is verbeterd.
  • Er is een probleem verholpen dat kon leiden tot onverwacht gebruik van mobiele data bij het ontvangen van sms/mms-berichten.
  • Betere ondersteuning voor ‘Vraag om te kopen’ bij gezinsdeling voor aankopen vanuit apps.
  • Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat beltonen niet werden teruggezet uit iCloud-reservekopieën.
  • Er is een probleem verholpen dat ertoe leidde dat er geen foto’s en video’s vanuit Safari konden worden geüpload.
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord