Digitaliseer post-it's automatisch met Post-it Plus voor iPhone en iPad

post-it plusGebruik je op werk of thuis tijdens een goede brainstormsessie nog steeds de vertrouwde post-it's? Dan wordt dat vanaf nu nog gemakkelijk met de nieuwe gratis app Post-it Plus. Daarmee digitaliseer je eenvoudig alle gekleurde briefjes waarna je er van alles mee kan doen.

Richt simpelweg de camera van je iPhone of iPad op de muur of tafel volgeplakt met post-it's en de app herkent dankzij de opvallende kleuren van de briefjes automatisch alle aanwezige post-it's. Daarna kan je inzoomen op de digitale post-it's, ze draaien en ordenen in categorieën. Maar natuurlijk nog praktischer is de mogelijkheid om de digitale post-it's te delen met iedereen die aanwezig was bij de brainstormsessie. Bovendien kunnen de post-it's gemakkelijk geëxporteerd worden naar productieve diensten zoals Evernote.

Je kunt met Post-it Plus tot 50 briefjes tegelijk 'inscannen'. Het is niet nodig dat alle briefjes perfect recht hangen. Voor de automatische herkenning kunnen ze schots en scheef hangen of zelfs ondersteboven. Herkent de app een post-it toch niet uit zichzelf? Geen probleem. Zoom in en tik op een briefje en geef de randen van het briefje aan.

Post-it Plus vereist iOS 8 en is zowel voor iPhone als iPad geschikt.

Post-it Plus

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone en iPad

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord