Routeradar voor iPhone geeft je complete verkeersinformatie voor en tijdens je reis

routeradarBuienradar heeft zich al bewezen. Het is dan nu ook de taak aan Routeradar, het nieuwe broertje van Buienradar. Met deze app krijg je complete informatie voor en tijdens je reis met de auto.

Met Routeradar krijg je in het startscherm alle belangrijke informatie te zien die voor jouw reis van belang is. Door in te loggen met een gratis account kan je twee trajecten als favorieten instellen waardoor je op het beginscherm in één oogopslag kan zien hoe de situatie op deze twee trajecten is. Met 'Verkeer op locatie' kan je een idee krijgen van de huidige verkeerssituatie op jouw huidige locatie. Je ziet op de kaart alle mogelijke stremmingen en flitsers verschijnen en de drukte op de weg wordt weergegeven. Aan de grafiek kan je zien op welk tijdstip het op jouw locatie het meest rustig is dankzij de verkeersverwachting van Routeradar. Tenslotte kan je via het startscherm de functie 'Start Drive' starten, waarmee je onderweg meldingen kan krijgen over files, werkzaamheden, flitsers, trajectcontroles en nog veel meer die voor jou van belang zijn. Zo kan je zorgeloos de weg op.

Routeradar gebruikt zowel informatie van de eigen verkeersdienst als informatie van gebruikers van de app. Zo kunnen medeweggebruikers anderen helpen om files en flitsers sneller te melden. En zelf een file of flitser melden is ook zo gepiept. Zo kunnen we elkaar helpen om onze portemonnee gevuld te houden en sneller op onze bestemming aan te komen.

Routeradar files & flitsers

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord