Foto-app Pixelmator nu ook op iPad beschikbaar

pixelmator voor iPadPixelmator heeft zich al bewezen op de Mac en zet die trend door op de iPad. Deze geweldige fotobewerkings-app is nu namelijk ook voor de iPad beschikbaar in de App Store. Vanaf nu maak, bewerk en verbeter je je foto's onderuitgezakt op de bank tot werkelijke kunstwerken.

Pixelmator kan zowel gebruikt worden voor de kleine aanpassingen zoals het wijzigen van contrast, filters en het toevoegen van tekst als voor de meer professionele aanpassingen. Vanaf de iPad kan je namelijk moeiteloos werken met verschillende lagen, bijzondere kleurenaanpassingen doen of zelfs een geheel schilderij 'op papier' zetten.

Bewerkte foto's kan je vanaf je iPad gemakkelijk verder bewerken met de Mac-app via iCloud en kan je gemakkelijk delen via alle bekende sociale netwerken. Bestanden openen kan vanaf de Foto's-app of Dropbox en ook het openen van Photoshop-bestanden is geen probleem! Heel symapthiek.

Voor zo'n uitgebreide app mag je niet raar opkijken als er een redelijk prijskaartje aan hangt. Gelukkig valt het mee en betaal je voor Pixelmator voor iPad slechts €4,49. Om Pixelmator te kunnen gebruiken heb je minimaal een iPad nodig van de derde generatie maar een iPad Air (2) wordt aangeraden om optimaal gebruik te maken van de app.

Pixelmator

Prijs: € 4.49
Geschikt voor: iPad

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord