Deel een taxi met de nieuwe Yeller-app voor iPhone

Yeller voor iPhoneHet delen van een taxi is vanzelfsprekend een geschikte oplossing om goedkoper thuisgebracht te worden door een taxichauffeur. De nieuwe iPhone-app Yeller speelt daarop in. Met Yeller kan je met gemak op zoek naar andere taxidelers.

Je start in Yeller met het inloggen op Facebook waarna je kan invoeren waar en hoe laat je ergens naartoe wilt. Je ziet vervolgens op de kaart waar zich meer Yeller-gebruikers bevinden die ook op zoek zijn naar een taxi om te delen. Heb je een potentiële Yeller-match in het vizier? Start dan direct een chat om af te spreken dat je een taxi zult delen en waar je dan zult afspreken. Bestel vervolgens vanuit de app een taxi en de taxirit kan beginnen.

Dankzij Yeller kan je dus goedkoper een taxi regelen en komt het bovendien ten goede aan het milieu. De verplichte inlog via Facebook maakt de gebruikers wat vertrouwder. Het is alleen nog de vraag op welke termijn Yeller vollop te gebruiken is. In Nederland vind je namelijk niet 1-2-3 iemand om een taxi mee te delen en taxiritten vinden in Amsterdam bijvoorbeeld meer plaats dan in de binnenstad van Den Haag. Bovendien moet het aantal gebruikers voldoende zijn om altijd een match te kunnen vinden. In ieder geval is het platform daarvoor al dik in orde.

Yeller

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord