Dit is dé tip om mensen op WhatsApp nog steeds ongezien te kunnen negeren

WhatsApp Blauwe VinkjesEen attente Twitteraar heeft dé, en misschien wel de enige, tip gegeven waarmee je kan voorkomen dat ontvangers van jouw WhatsApp-berichten de blauwe vinkjes te zien krijgen.

Wanneer je namelijk je internetverbinding uitschakelt, voordat je WhatsApp opent, is het voor WhatsApp onmogelijk geworden om een leesbevestiging te sturen naar de ontvanger. Je kunt de berichtjes volgens de tip gewoon blijven lezen en je kan ze natuurlijk keihard negeren.

Hoe simpel deze methode ook klinkt, het vergt wel wat handelingen. Wi-Fi uitschakelen is op de iPhone snel gebeurd dankzij het Control Center, maar om mobiele data uit te schakelen moet je telkens eerst gaan graven in je instellingen. Maar als je echt een goede reden hebt om iemand te negeren omdat je anders bang bent voor de consequenties, dan heb je dat er natuurlijk gewoon voor over.

Het is overigens ook mogelijk om de vliegtuigmodus in te schakelen voordat je WhatsApp opent. Ook dan kan WhatsApp geen leesbevestiging versturen.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord