Sleep Better voor iPhone: Gratis concurrent voor wekker-app Sleep Cycle

Sleep Better voor iPhoneOpstaan is voor de meeste mensen vanzelfsprekend niet het meest geliefde moment van het begin van je dag. Niet zo gek dus dat de iPhone-app Sleep Cycle alarm clock de laatste jaren enorm veel aan populariteit heeft gewonnen. Deze app is nu een gratis concurrent rijker: Sleep Better voor iPhone.

Sleep Better is afkomstig van runtastic, ontwikkelaar van een groot aantal andere apps voor iPhone. Het stijlvolle ontwerp van Sleep Better en de mogelijkheid om de app gratis te downloaden moet de iPhone-bezitter overtuigen gebruik te gaan maken van Sleep Better.

Net als bij Sleep Cycle is het bij Sleep Better de bedoeling om je iPhone naast je hoofdkussen te leggen tijdens je nachtrust. De app analyseert dan je slaapritme en kan herkennen wanneer jij je in een lichte of diepe slaap bevindt. De app weet je dan ook op het goede moment te wekken waardoor je uitgeruster wakker kan worden.

Na elke nacht kan je in de statistieken bekijken hoe lang je hebt geslapen en in welke fases. Daarbij heb je ook een maand- en jaaroverzicht tot je beschikking. Met de PRO-versie kan je nog een stapje verder gaan in de statistieken. Je kunt dan analyseren hoe bepaalde factoren invloed hebben op je slaap en je kunt je dromen analyseren. Upgraden naar de PRO-versie kan voor een kleine 2 euro.

Sleep Better

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone

Nu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord