Maak eenvoudig een fotoboek op je iPad met de Albelli-app

Albelli voor iPadBen je net terug van vakantie of heb je een heel andere reden om een fotoboek te maken? Dan heb je voortaan geen computer meer nodig. Met de nieuwe Albelli-app kan je vanaf je iPad onderuitgezakt op de bank je fotoboek in elkaar zetten.

Je start in Albelli door een formaat te kiezen voor je fotoboek. Je kunt daarbij kiezen voor een liggend, staand of vierkant formaat. Uiteraard heb je ook keuze uit verschillende afmetingen. Na het geschikte formaat te hebben gekozen, kan je verder met het kiezen van een thema en het importeren van foto's.

Foto's improteren in de Albelli-app is een fluitje van een cent. Je kan foto's importeren vanuit de fotocollectie op je iPad, maar je kan ze ook draadloos importeren vanuit je computer via je browser. Tenslotte kan je foto's importeren vanuit Facebook, Dropbox en zelfs Instagram.

Heb je een mooi thema en de gewenste foto's gekozen, dan kan het maken van je fotoboek beginnen. Het leuke daaraan is natuurlijk dat je met je iPad gemakkelijk foto's, tekstvlakken en meer gemakkelijk kan slepen en vergroten. Het voltooien van een fotoboek is dan ook snel gebeurd nadat je het boek vanuit de app kan bestellen waarna je hem binnen een paar dagen bij je in de brievenbus kan verwachten. Bovendien ontvang je een gratis online versie van je fotoboek die je gemakkelijk kan delen met vrienden en familie.

Albelli

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPad

Nu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord