Maak razendsnel je eigen beat met Keezy Drummer voor iPhone en iPad

Keezy Drummer voor iPhone en iPadZit jij regelmatig achter je bureau een beat te tikken op tafel? Dan hebben we een nieuwe, gratis app voor je. Met Keezy Drummer maak je namelijk binnen no-time je eigen drum beat op je iPhone of iPad. Binnen één minuut heb je als amateur een professionele drum beat ontwikkeld!

Het ontwerp van Keezy Drummer is zo simpel mogelijk gehouden. Het duurt dan ook niet lang voordat je doorhebt hoe je aan de slag kan gaan met jouw beat. Aan elke beat kan je tot 12 geluiden toevoegen die je stuk voor stuk in beat en tempo aan kan passen. Ook zonder professionele kennis van muziek heb je binnen de korste keren een lekker deuntje in elkaar gezet.

Opmerkelijk is dat je je gemaakte beat niet kan exporteren als muziekbestand. Wel blijft je beat doorlopen als je de app sluit. Je kunt dus gewoon van WhatsApp gebruik maken met jouw eigen drums op de achtergrond.

Keezy Drummer is gratis te downloaden en zowel voor iPhone als iPad geschikt. Ben je overtuigd van Keezy Drummer? Probeer dan ook de soundboard-app van Keezy om je nog meer uit te kunnen leven.

Keezy Drummer

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone en iPad

Nu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord