Trein-widget laat vertrekkende treinen zien in het berichtencentrum

Trein iOS 8 WidgetDe iPhone-app Trein noemde zichzelf al de 100% snelste trein-app, en wordt na een update nog een stukje sneller. De nieuwe update brengt namelijk een iOS 8-widget waarmee je in het berichtencentrum op je iPhone de eerstvolgende vertrekkende treinen kan raadplegen op jouw favoriete stations.

Na het toevoegen van de Vertrektijden-widget aan het berichtencentrum, krijg je in de widget de vijf eerst volgende vertrekkende treinen te zien van de stations die je hebt ingesteld in de app. Helaas kan je deze vijf treinen niet filteren op bestemming, waardoor de kans bestaat dat de trein die jij nodig hebt, niet in het rijtje voorkomt. Tip voor de ontwikkelaar voor een toekomstige update. Verder zie je in de widget ook vertragingen en spoorwijzigingen in het rood aangeduid.

De Vertrektijden-widget is niet de enige nieuwkomer in de Trein-app. De Storingen-widget geeft in het berichtencentrum aan of er een storing plaatsvindt op een bepaald traject. Zo weet je snel of je op zoek moet naar een alternatieve route of dat je beter een andere manier van reizen kan gebruiken.

Trein - 100% snelste

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone

Nu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord