Vind de beste en goedkoopste zorgverzekering op je iPhone met de Zorgverzekering Wijzer

Zorgverzekering Wijzer voor iPhoneHet nieuwe jaar staat voor de deur dus wellicht ook een nieuwe zorgverzekering. Met de nieuwe app Zorgverzekering Wijzer voor iPhone en iPad kan je de beste en goedkoopste zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en daardoor keiharde euro's besparen in 2015.

Je start in de Zorgverzekering Wijzer met het selecteren van de filters. Zo kies je bijvoorbeeld of je een man of vrouw bent, of je studeert en hoeveel keuzevrijheid je wilt. Geef vervolgens aan of je verzekerd wilt worden voor de fysio, tandarts of brillen en de app geeft je een lijst met de meest voordelige zorgverzekeringen die het beste met jouw wensen matchen. Je kunt gemakkelijk de maandpremies met elkaar vergelijken en de sterrenbeoordeling en keuzevrijheid bekijken. Helaas geeft de app je niet meer specifieke informatie, daarvoor wordt je doorverwezen naar de website van Zorgverzekering Wijzer zodra je op de knop 'Nu afsluiten' drukt.

Wil je liever nog even nadenken? Dan kan de app je de lijst met zoekresultaten doormailen en je waarschuwen om voor 1 januari actie te ondernemen.

Zorgverzekering Wijzer

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone en iPad

Nu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord