Bop.fm gratis alternatief voor Spotify Premium op de iPhone

bop.fm voor iPhoneGeen Spotify Premium-abonnement? Dan is de nieuwe app Bop.fm een verassende nieuwkomer in de App Store. Deze app combineert namelijk drie muziekdiensten met elkaar waarmee het een waardig en vooral gratis alternatief voor Spotify op de iPhone vormt.

Bop.fm streamt muzieknummers vanaf YouTube, Soundcloud en, na inloggen met je Premium-account, ook via Spotify. Heb je geen Spotify Premium, dan zullen dus alle muzieknummers in Bop.fm worden gestreamd vanaf YouTube of SoundCloud. En omdat YouTube en SoundCloud gratis te gebruiken zijn, is het streamen van deze nummers in Bop.fm ook helemaal gratis! Wordt een nummer via YouTube gestreamd, dan zie je op de afspeelpagina ook de bijbehorende clip verschijnen.

Naast deze handige functie is Bop.fm ook vooral een erg stijvolle en prettig te gebruiken app. Zo kan je eenvoudig via de zoekfunctie zoeken naar je favoriete nummers, kan je afspeellijsten aanmaken en kan je inspiratie opdoen op de beginpagina waarop populaire nummers en afspeellijsten te zien zijn.

Bop.fm is gratis op de iPhone en via de webversie te gebruiken.

bop.fm Music Player

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone

Nu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord