De beste 4 gratis iPhone-apps voor het hardlopen

Hardloop apps voor iPhoneTrek die hardloopschoenen de kast uit, stof ze af en stel vandaag nog een doel op voor jezelf. Of je nou langs het park woont of niet, er is geen goed excuus te verzinnen om niet te beginnen met hardlopen. Daarom zetten we hier de beste 4 gratis iPhone-apps op een rijtje die het rondje Vondelpark een stuk leuker en interessanter maken!

Nike+ Running

Door Apple, terecht, gekozen als 'Essential'. Deze app is namelijk onmisbaar voor elke hardloper. Nike+ Running houd al je gelopen routes bij, biedt je statistieken en houdt je tijdens het lopen op de hoogte van je voortgang. Of je nou een beginnende hardloper bent of een marathonloper.

GratisMeer over deze app

RunKeeper

Runkeeper wordt al door meer dan 30 miljoen mensen gebruikt. Lekker sporten met je persoonlijk coachingsprogramma op je mobiel! Volg je hardlooptrainingen, je wandelingen, fietsritten, trektochten en nog veel meer via de GPS in je iPhone.

GratisMeer over deze app

Endomondo

Track je routes, houd je statistieken bij en deel je trainingen - allemaal vanuit deze eenvoudige app. "Word lid van meer dan 25 miljoen gebruikers en begin met het bevrijden van je endorfine."

Gratis

Strava

Houd je hardloopsessies en ritten bij met GPS, doe mee aan uitdagingen en vergelijk jouw ren-en fietsprestaties met die van je vrienden. Bovendien kan Strava nu de gegevens synchroniseren met de nieuwe iOS 8 Gezondheid-app en andere participerende gezondheids- en fitnessapps.

Gratis

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord