Met deze iPhone- en iPad-apps boek je de allergoedkoopste vakantie

KLM vliegtuigWat is het recept van een succesvolle vakantie? Met een vlucht, hotel en auto kom je al snel in de buurt. Met de volgende apps kan je de allerlaagste prijs vinden voor deze drie recepten voor een leuke en goed betaalbare vakantie! Ideaal voor studenten of voor vakantiegangers die op de kleintjes letten.

SkyScanner

Download deze app

Gratis
iOS 7+

Nu downloaden

Skyscanner heeft z'n vijfsterren-beoordeling meer dan verdiend. En dat puur omdat deze app z'n woord waar maakt. Met deze app vind je daadwerkelijk de goedkoopste tarieven voor vliegtickets! En heb je een bepaald budget, dan zoek je met deze app gemakkelijk de bestemmingen die jij voor dat geld kan bereiken!

Trivago

Een vergelijkingswebsite die vergelijkingswebsites vergelijkt. Dan kan je alleen nog maar uitkomen op de goedkoopste prijs! En dat is precies wt Trivago voor hotelovernachtingen doet.

Gratis

Skyscanner - Autoverhuur

Je hebt een vlucht en hotel. Dan resteert alleen nog maar het reserveren van een huurauto. Dus daar is die weer: Skyscanner. De geroemde app voor het zoeken naar de goedkoopste vliegtickets is er namelijk ook om wereldwijd op zoek te gaan naar de goedkoopste huurauto's!

Gratis

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord