Be My Eyes voor iPhone: Help een blinde in nood

be my eyesEen blind persoon komt vanzelfsprekend dagelijks voor ontelbaar veel situaties te staan waarin hij of zij de hulp van een goedziend persoon nodig heeft. Misschien wel vaker dan je denkt. Met de nieuwe iPhone-app Be My Eyes kan jij daarom een blind persoon een handje helpen.

De app koppelt een blind of slechtziend persoon aan een persoon met goed zicht aan de hand van een videoverbinding. Zodra een slechtziend persoon hulp nodig heeft, bijvoorbeeld bij het lezen van een houdbaarheidsdatum, kan deze persoon de hulp inroepen van een vrijwilliger via Be My Eyes. Door de iPhone naar voren te richten, kan de vrijwilliger vervolgens via de videoverbinding de slechtziende persoon aanwijzingen geven en hem voorzien van het juiste antwoord.

Vrijwilligers van Be My Eyes ontvangen een push-bericht op hun telefoon wanneer iemand hulp nodig heeft. De vrijwilliger die als eerste een oproep accepteert, zal de videoverbinding te zien krijgen. Oproepen kunnen ook worden geweigerd, mocht een vrijwilliger even geen tijd hebben.

Inmiddels bestaat het gebruikersbestand van Be My Eyes uit ruim 35.000 vrijwilligers en ruim 3.200 blinden. Uiteraard groeit dit aantal nog gestaag.

Be My Eyes

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone en iPad

Nu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord