Actiecode voor iPhone: gratis kortingscodes voor jouw favoriete winkels

Actiecode voor iPhoneHet woord korting is niet meer weg te denken uit het Nederlandse woordenboek. Webwinkels maar ook "offline" winkels sturen tegenwoordig ontelbaar veel kortingscodes de deur uit om het hart van klanten te winnen. Actiecode.nl bundelt al die kortingscodes zodat iedereen er gebruik van kan maken wanneer het hem of haar uitkomt.

Actiecode.nl heeft inmiddels zoveel gebruikers dat het bedrijf heeft besloten een iPhone-app te ontwikkelen. Daarmee is de Actiecode-app dé app die je altijd bij de hand moet hebben bij het bestellen van een product op internet of in de kassarij bij een winkel bij jou in de buurt. Open de app, zoek de betreffende winkel en ontdek of er een kortingscode voor jou beschikbaar is. Zodra dat het geval is, kan je deze code openen en direct invoeren bij je bestelling of laten zien bij de kassa.

Maar ook als je niet op het punt staat om een aankoop te doen, kan de Actiecode-app handig zijn. In de Aanbiedingen-pagina vind je uitgelichte kortingscodes en vind je exclusieve deals die alleen via Actiecode.nl verkrijgbaar zijn. Bovendien kan je meedoen aan regelmatige winacties.

Actiecode.nl kent een groot en groeiend aantal winkels binnen verschillende categorieën. Veelgebruikte winkels kan je toevoegen aan je favorieten waarna je een push-notificatie ontvangt zodra een nieuwe code voor deze winkels beschikbaar komt. Het besparen van euro's kan beginnen!

Actiecode

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord