Nieuwe abonnementsvorm T-Mobile “Stel Samen & Stel Bij”

t-mobile logoWanneer je naar het buitenland gaat, moet je vaak rekening houden met een hoge telefoonrekening bij thuiskomst. Bellen buiten Nederland is nou eenmaal duur, maar toch kunnen veel mensen het niet laten om hun smartphone thuis te laten. Wifi is een gratis oplossing om toch van internet gebruik te maken, maar dan zitten we nog steeds met dat bel- en sms probleem.

T-Mobile heeft daar iets op bedacht. Met het nieuwe “Stel Samen & Stel Bij” abonnement voorkom je dat je een torenhoge rekening moet betalen wanneer je weer thuiskomt van jouw tripje. Je belt met dit abonnement namelijk tot 120 minuten in de gehele EU gewoon vanuit je bundel. Dit betekent dat je telefoontjes gewoon van je belminuten af gaan, of je nou in Duitsland, Spanje of Kroatië bent. Na deze 120 minuten betaal je het Nederlandse buiten-je-bundel tarief. Gebeld worden én sms’en is zelfs helemaal gratis! Scheelt je dus een hoop kosten!

En om je reis dan nog leuker te maken, komt Olympus nu met een opzetcamera voor smartphones. Wanneer je de lens aan bijvoorbeeld je iPhone 6 bevestigt, kun je kiekjes schieten met een 16 megapixel resolutie. Je kunt 10 foto’s per seconde maken en filmen kan in Full HD. De Olympus Air is vanaf maart in Japan te verkrijgen. Hopelijk hoeven wij niet veel langer te wachten..

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord