Zelfscannen bij Albert Heijn via je iPhone vanaf 11 maart mogelijk in 200 winkels

AH Zelfscannen AppBoodschappen doen bij 200 filialen van Albert Heijn wordt vanaf 11 maart een stuk makkelijker. De supermarktketen maakt het vanaf die datum mogelijk om via de Appie-app je boodschappen te zelfscannen. Je kunt daarbij gebruikmaken van het gratis WiFi-netwerk in de winkel.

Je start het zelfscannen via de Appie-app door je te registreren met je bonuskaart. Vervolgens scan je je boodschappen met behulp van de camera van je telefoon en kan je tenslotte betalen bij één van de betaalpalen op het zelfscanplein. Tijdens het boodschappen doen kan je op je telefoon gemakkelijk schakelen tussen het scannen van producten en het boodschappenlijstje in de app.

Alle 200 winkels waar je vanaf 11 maart zelf boodschappen kan scannen via je je mobiele telefoon, beschikken al over het huidige zelfscansysteem. Daarnaast beschikken al deze winkels over gratis WiFi, zodat slecht bereik van het mobiele netwerk geen bottleneck kan vormen voor de mogelijkheid om via de app je boodschappen te scannen.

Albert Heijn is de eerste supermarkt waar klanten op een dergelijke schaal boodschappen kunnen scannen via hun mobiele telefoon.

Om gebruik te maken van het zelfscannen, moet je beschikken over de laatste versie van Appie. Die kan je gratis downloaden in de App Store.

Appie

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord