Blendle Trending: Netflix voor krantenartikelen nu ook op de iPad

Blendle AppDe makers van Blendle hebben geluisterd naar hun publiek en hebben dankzij een software-update van de Blendle Trending-app het nu mogelijk gemaakt om de app op de iPad te gebruiken én in offline-modus.

Twee nieuwe features die uitstekend van pas komen, want krantenartikelen lees je natuurlijk het liefst op het grote scherm van je iPad. Bovendien kan je Blendle-artikelen nu ook lezen als je onderweg bent met het vliegtuig of als je mobiele data bundel verlopen is en je niet in de buurt bent van een gratis Wi-Fi-netwerk.

blendle trending ipad

Over Blendle

Dankzij de start-up Blendle betaal je alleen voor krantenartikelen die je wílt lezen. Blendle biedt namelijk de artikelen per stuk aan, in plaats van een gehele krant of tijdschrift. Het is daarmee dus niet langer nodig om dure abonnementen af te sluiten als je enkel geïnteresseerd bent in een paar artikelen per krant of tijdschrift. Beviel het artikel na aankoop niet? Dan kan je eenvoudig met je geld terugvragen. Supersympathiek, zoals ze dat zelf zo mooi zeggen.

De iPad-proof app van Blendle is gratis verkrijgbaar in de App Store.

Blendle Trending

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone

Nu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord