Het nieuwe Wunderlist: sneller, handiger en mooier al je taken beheren

wunderlist

Wunderlist, één de van de meest populaire apps om taken en lijsten bij te houden, heeft dankzij een update een complete make-over gekregen. Het toevoegen van taken en lijsten kan nu sneller dan ooit tevoren en je hebt nu de mogelijkheid om mappen aan te maken.

Sneller taken invoeren

In de vernieuwde Wunderlist-app kan je door middel van 'Quick Add' sneller taken toevoegen. Je vindt voortaan onderaan het homescreen een blauwe knop waarmee je met twee tikken een nieuwe taak in kan voeren. Dankzij het slimme invoerveld worden een datum en tijdstip automatisch herkend waardoor je met één enkele zin een nieuwe taak inclusief herinnering in kan voeren, en dat werkt ook prima in het Nederlands.

Nieuw: mappen aanmaken

Een groot gemis bij gebruikers van Wunderlist was het ontbreken van mappen. Daar komt in de vernieuwde versie verandering in. Door twee lijsten over elkaar te slepen, vormen ze één gezamelijke map. Zo wordt je homescreen nog overzichtelijker en maak je een einde aan de warboel aan verschillende lijsten.

Advertentie

Vernieuwd design

Naast de twee nieuwe functies zoals hierboven besproken is ook het ontwerp van Wunderlist aangepakt. De app voelt nu nog strakker en stijlvoller aan. Bovendien kan je de app nu aanpassen naar jouw smaak door één van de beschikbare achtergronden te kiezen. Deze achtergrond komt vervolgens terug in alle Wunderlist-apps die je gebruikt.

Het nieuwe Wunderlist gebruiken

Klaar om het nieuwe Wunderlist te gaan gebruiken? Je kunt hieronder de iOS-app downloaden voor zowel iPhone als iPad. Of je download de app ook meteen naar je Mac of pc.

Wunderlist

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone en iPad

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord