Yousician Guitar: gratis gitaarlessen op de iPhone en iPad

Yousician Guitar

Ben je muzikaal ingesteld en ben je klaar voor uitdagende gitaarlessen? Met Yousician Guitar voor iPhone en iPad kan je gratis gitaarlessen volgen, op verschillende niveaus. Zowel beginners als ervaren gitaristen kunnen dus met de app aan de slag!

Gratis of toch premium?

Yousician Guiter is in eerste instantie gratis in gebruik. Je kunt dan prima aan de slag met alle gitaarlessen. Wil je echter onbeperkt veel lessen volgen, zonder onderbrekingen, dan kan je je account upgraden naar een Premium-abonnement. Je betaalt een kleine 10 euro per maand bij een jaarabonnement of een kleine 20 euro per maand zonder jaarabonnement.

Lessen volgen

Klaar om lessen te gaan volgen? Pak je gitaar en volg de op het scherm aangegeven tonen. Via de microfoon van je iPhone of iPad luistert de app met je mee en voorziet je daarna van persoonlijke feedback. De lessen leren je naarmate steeds meer over je gitaar waardoor je snel progressie kan maken. Door middel van tussentijdse toetsen blijf je gemotiveerd om tot het einde door te gaan om zo bekende nummers (zoals die Ed Sheeran) mee te kunnen spelen.

Advertentie

Yousician Guiter downloaden

Je kunt de Yousician Guiter gratis downloaden in de App Store. De app is universeel dus werkt zowel op je iPhone als op je iPad.

Yousician Guitar

Prijs: Gratis
Geschikt voor: iPhone en iPad

Nu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord