Meer doen in minder tijd, 4 tijdbesparende applicaties

4 tijdbesparende apps

Als Smartrepair begrijpen wij als geen ander dat je tegenwoordig niet meer zonder smartphone kan. Het is dan ook erg vervelend als je smartphone gebreken vertoond. Smartrepair zoekt uit wat er kapot is aan je telefoon en repareert dit na overleg met jou.

Smartrepair is bekend met veel telefoon reparaties, zelfs een nieuwe iPhone 6 reparatie is geen uitdaging meer. Na elke reparatie heb je het gebruiksgemak van je telefoon weer terug. Smartrepair helpt je niet alleen graag met een kapotte telefoon, maar ook met handig tips om de dag zo efficiënt mogelijk door te komen. Daarom delen we graag met jou vier handige applicaties om tijd te besparen met je telefoon.

SwiftKey is een intelligent toetsenbord. Nadat de app is gedownload kan je meteen gebruik maken van een toetsenbord met een goedwerkende autocorrect. Na verloop van tijd heb je meer getypt en leert de app jouw schrijfstijl. SwiftKey kan sneller je schrijfstijl ook leren kennen door de app te verbinden met je sociale netwerken. Wanneer SwiftKey jouw schrijfstijl eenmaal kent kan je sneller je berichten typen zonder verschillende woorden te moeten corrigeren. Doordat SwiftKey leert van jou berichtjes, kan het toetsenbord zelfs woorden voorspellen, wat nog meer tijd bespaart tijdens het typen. Op die manier kan je snel en eenvoudig foutlozen berichten typen zonder fouten te moeten corrigeren.

De applicatie Pocket is een app waarmee je artikelen, video’s en foto’s kunt opslaan zodat je ze op een later moment kan bekijken. Met behulp van één knop kan je jouw artikel, foto of video toevoegen aan je eigen lijst. De opgeslagen artikelen worden weergegeven in een speciaal design, zo worden alleen de belangrijkste foto’s opgeslagen en het lettertype wordt goed leesbaar gemaakt. Als je een opgeslagen artikel, video of foto hebt bekeken kan je het markeren als gelezen en wordt het opgeslagen in je archief. Met Pocket kun je dus eenvoudig video's en artikelen scannen en selecteren op wat je interessant vindt, op die manier creëer je gemakkelijk en snel een eigen magazine.

Advertentie

Een handige mail-app is Mailbox, waarmee je eenvoudig mailtjes kan indelen en zelfs gemakkelijk een ToDo-list maken. Met behulp van swipe-acties kun je een e-mail archiveren, verwijderen, aan een bepaalde persoonlijke lijst toevoegen of markeren als herinnering. Dit laatste geeft de mogelijkheid om een e-mail op een later tijdstip weer in je inbox te laten verschijnen. Op die manier vergeet je belangrijke e-mails niet en bespaar je tijd door eenvoudig door je mailbox te scannen.

SkipTheMenu is een app waar je tijd en eventueel kosten bespaart. Met deze applicatie omzeil je namelijk veelvoorkomende telefoonmenu’s van bepaalde klantenservices. De app maakt gesproken keuzemenu’s visueel zodat je binnen een paar seconden de juiste persoon aan de lijn hebt. Bij het starten van de app kies je het gewenste bedrijf en de afdeling, waarna je gelijk wordt doorverbonden. De app maakt het makkelijk om zonder problemen met een bedrijf contact op te nemen.

Meer doen in minder tijd kan er voor zorgen dat je vaker je telefoon gaat gebruiken, de kans op een defect is hierdoor groter. Mocht er een defect optreden, neem dan contact op met Smartrepair. Wij repareren, natuurlijk na overleg, graag uw telefoon zodat je jouw telefoon gerepareerd en snel terug hebt. 

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord