Fotografische hoogstandjes met deze 3 camera applicaties

Fotografie apps voor iPhone

Foto's maken met een professionele camera is een dure hobby. Gelukkig zitten er in steeds meer smartphones een camera van hoge kwaliteit. Door een val of waterschade kan de camera defecten vertonen, Smartrepair repareert de camera binnen 30 minuten en biedt 12 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel.

De camera’s van een smartphone kunnen in theorie erg goede foto’s maken, maar vaak lukt dat niet. Dit komt niet door de camera zelf, maar door de standaard camera-applicatie. Om ervoor te zorgen dat iedereen mooie foto's kan maken met zijn smartphone zetten we hier drie handige camera-apps op een rijtje.

VSCO Cam

De eerste foto-applicatie die naar voren komt is VSCO Cam. Met deze applicatie kun je gemakkelijk foto's maken, bekijken, bewerken en delen. Er zijn twee dingen die deze app zo bijzonder maken, namelijk, het strakke design en het VSCO Grid. De gehele app heeft een schoon design, zonder al te veel afleidende knoppen, cijfertjes en teksten. Hierdoor is er veel ruimte over voor foto's en dat is natuurlijk wel zo fijn in foto-app. Het VSCO Grid is een plaats waarop de mooiste foto's gemaakt met de VSCO applicatie worden weergegeven. Deze foto's worden weergegeven zonder het aantal likes en comments op de foto's weer te geven, waardoor het wederom erg rustig oogt. Verder kun je de foto's ook bewerken in de applicatie.

Manual

Manual is de foto-app voor de fanatieke fotograaf die graag ook met zijn of haar telefoon mooie foto's wil maken. Met deze app kun je veel meer instellen dan met de standaard camera app. Zo kun je gemakkelijk de sluitertijd van de camera instellen. Verder kun je ook de focus, ISO waarde en de zogenoemde 'Exposure compensation ' aanpassen waarmee je overbelichting tegen kunt gaan. Het design is net als bij VSCO Cam vrij minimalistisch, wat zorgt voor een duidelijk interface waarin de instelling makkelijk aan te passen zijn.

Advertentie

Cymera

De laatste camera-app, Cymera. is een must-have voor de perfecte selfie. Met deze app kun je gemakkelijk je foto nabewerken. Een extra glimlach toevoegen, je ogen vergroten en je wenkbrauwen wat bijwerken is erg simpel met deze app. Voeg daarna nog een leuk kroontje of tekstballon toe aan je foto. Ten slotte gooi je er een filter over heen en binnen een paar minuten heb je de perfecte foto. Deze kun je foto delen op je eigen Cymera pagina binnen de app of deel je de foto met je andere sociale media.

Voor de spannendste foto's moet je soms rare kapriolen uithalen. Heb je je telefoon per ongeluk laten vallen tijdens het fotograferen of is je telefoon op een andere manier kapot gegaan? Kom dan langs bij Smartrepair voor een reparatie van je telefoon. Een afspraak maken is niet nodig en u krijgt 12 maanden garantie op de reparatie. Dus voor een iPad, Samsung of iPhone reparatie komt u naar Smartrepair.

camera onderdelen iphone

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord