Wat te doen bij een kapotte iPhone?

Kapotte iPhone

Daar loop je dan, midden in de stad druk bezig op je telefoon. Nog even snel je vrienden berichten dat je onderweg bent naar het terras. Op dat moment let je even niet op waar je loopt en struikel je. Maar waar is je telefoon? Die heeft net iets verder een landing gemaakt op te de stoep. Je hoopt dat er niks mis is maar dan komt het moment van de waarheid en je ziet dat je scherm kapot is. Daarnaast werken een aantal knoppen ook niet meer. Erg vervelend! Maar wat moet je nou precies doen bij een kapotte iPhone? Smartrepair zet een aantal opties op een rijtje.

Optie 1 – Verzekering

In dit geval is een verzekering erg handig, tenminste als het is verzekerd tegen val-, stoot- en vochtschade. Dit is tegelijkertijd ook de makkelijkste oplossing voor een kapotte iPhone. Meld je telefoon snel aan bij je verzekering, vaak lost de verzekering het verder op. Misschien kan je nog wel terugvallen op de garantie, maar dit moet je dan eerst goed nakijken.

Optie 2 – Zelf repareren

Een telefoon repareren is een specialistische klus. Maar wanneer u technisch aangelegd bent en verstand hebt van techniek kunt u wellicht uw eigen telefoon repareren. Op verschillende websites kan je tegenwoordig genoeg informatie vinden over hoe je een scherm moet vervangen, batterij kunt wisselen en nog veel meer. Met het geschikte gereedschap, goede werkomgeving en duidelijke instructiefilmpjes kom je al een heel eind. Het is een snelle maar een riskante reparatie.

Optie 3 – Reparatiebureau

Wanneer je zeker wilt weten dat je telefoon het na reparatie nog doet en eventueel garantie gaat u naar een reparatiebureau. Tegenwoordig bestaan er velen reparatiebureaus die onnodige schade dankzij zelfreparatie voorkomen. Zo bent u bijvoorbeeld voor een iPhone reparatie Nijmegen aan het juiste adres bij een reparatiespecialist. Voor zekerheid dat uw telefoon weer werkt en garantie kiest u voor een reparatiebureau.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord