Handige foto bewerk applicaties

foto bewerking apps

Je kent het vast wel, ben je op vakantie geweest heb je een mooie foto van jezelf maar is de foto overbelicht. Of sta jij eindelijk leuk op een foto maar je vriendin heeft een rode vlek op haar gezicht. Hoe krijg je het dan voor elkaar om toch nog een leuke foto te hebben? Door het te bewerken! Veel fotografen werken met dure programma’s om bij fotoshoots alle oneffenheden te verwijderen. Gelukkig hoef jij met deze tips niet veel geld uit te geven. Zo helpt Smartrepair graag met de drie beste foto bewerk applicaties!

Adobe Photoshop Express

Op zoek naar een uitgebreide fotobewerk programma? Download dan Adobe Photoshop Express. De basis is gratis en hier mee kan je al veel doen! Wil je toch net even ontdekken hoe creatief jij bent? Dat kan door de mogelijkheden van de applicatie tegen een bepaald bedrag uit te breiden. De app kan gebruikt worden voor het toevoegen van filters, kaders, snijdt foto’s bij en nog veel meer. Daarnaast kan je de foto snel en eenvoudig opslaan en delen. Dus heb jij een foto die je bewerkt snel wilt opslaan en delen op sociale media? Dan is Adobe Photoshop Express geschikt.

Facetune

Heb je last van pukkeltjes of ben je net op je gezicht gestoken? Download dan Facetune en ‘swipe’ je gezicht egaal! Met Facetune kan je namelijk snel en eenvoudig al je onzuiverheden verwijderen. Op die manier is je gezicht egaal en hoeft u zich niet te schamen voor uw onzuiverheden, laat je zelf zien met Facetune! De applicatie is erg eenvoudig in gebruik, veel componenten van foto’s bwerken gebeurt geheel automatisch. Erg handig wanneer je niet precies weet hoe je een foto wilt laten opvallen. Er zit alleen 1 addertje onder het gras voor iPhone-gebruikers, zo is de applicatie in de App Store alleen tegen een kleine betaling te downloaden. Android-gebruikers hebben geluk, in de Play Store is het gratis.

VSCO Cam

VSCO Cam is erg bekend onder fotobewerkers en fotografen. Vele professionals gebruiken dan ook dit bewerkprogramma. De app is gratis te downloaden in de App en Play Store. De filter beschikt over talloze filters, daarnaast kunnen deze filters specifiek worden aangepast, namelijk de sterkte. Op die manier heb je talloze mogelijkheden om van jouw foto de mooiste foto te maken die je ooit hebt gezien. Dat is erg fijn om speciale momenten vast te leggen. Daarnaast biedt deze app de mogelijkheid om tegen betaling uit te breiden, altijd handig wanneer je nieuwe filters wilt hebben.

De camera van een telefoon is erg handig,. Zo kan je verschillende ‘selfies’ maken met de camera aan de voorkant en speciale momenten vastleggen met de camera aan de achterkant. Wanneer de camera defect is is dat erg vervelend. Gelukkig kan je voor een iPhone reparatie Tilburg en andere steden terecht bij Smartrepair. Wij bieden een snelle en vakkundige reparatieservice en 12 maanden reparatie.  

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord