De beste Touch ID apps voor jouw iPhone

touch idTouch ID is een erg innovatieve uitvinding van Apple, het is de nieuwe home button met vingerafdruksensor. Touch ID zit momenteel in de nieuwste iPhones en iPads. De vingerafdruksensor leest simpelweg jouw vingerafdruk. Meerdere vingers zijn in te stellen bij instellingen van jouw iPhone of iPad. Hierdoor is Touch ID erg handig, veel meer applicaties gebruiken deze functie dan ook voor hun beveiliging. Smartrepair helpt graag met het uitzoeken van de beste apps die Touch ID toepassen.

Hoe stel ik Touch ID in?

Maar eerst is het belangrijk dat Touch ID is ingesteld. Hoe doet u dit? Wij helpen u graag verder. Ga naar Instellingen > Touch ID en toegangscode en voer uw toegangscode in. Hier kunt u instellen waar u Touch ID voor gebruikt, denk aan iPhone-ontgrendeling en iTunes en App Store. Door het aan te zetten kunt u uw vingerafdruk ebruiken in plaats van toegangscode in te vullen of Apple ID-wachtwoord. Hier kunt u vingers registreren voor Touch ID door te klikken op ‘Voeg een vingerafdruk toe…’. Na het inschakelen en het registreren van verschillende vingers kunt u gebruikmaken van Touch ID.

De beste Touch ID apps

1. 1Password

1Password is een wachtwoorden manager app waar je op een plek alle wachtwoorden veilig bij elkaar hebt gezet. De app is erg gebruiksvriendelijk en erg overzichtelijk. Alle gebruikersnamen en wachtwoorden worden overzichtelijk bij elkaar gezet, het lijkt op een adressenboek. Ben jij iemand die snel wachtwoorden vergeet? 1Password biedt de oplossing.

2. Dashlane

Niet zo'n fan van 1Password? Dan is Dashlane een goede optie. Het is een gratis applicatie die eveneens overzichtelijk wachtwoorden opslaat. Daarnaast geeft de applicatie aan of het wachtwoord wel of niet sterk genoeg is en bestaat er een deelknop. Aan u de keuze.

3. Scanner Pro

Wil je er zeker van zijn dat jouw documenten veilig zijn? Met Scanner Pro kan je documenten snel scannen, zo nodig verwijderen en beveiligen met een wachtwoord. Touch ID helpt door snel toegang te geven aan bepaalde documenten.

4. Documents 5

Graag documenten beveiligen? Dat kan met Documents 5! Het is een verzamelplaats voor al jouw documenten. Deze plek kan je beveiligen met de Touch ID optie. Documents 5 werkt met PDF, media player en downloads, dit houdt in dat vrijwel elk document beveiligd kan worden.

5. Day One

Een dagboek bijhouden is erg leuk voor later. Alleen wil je natuurlijk wel dat geheimen geheim blijven. Met Day One kan je met behulp van jouw Touch ID je dagboek beveiligen. Het is een super leuke app waar je echter wel wat voor neer moet leggen. Maar een ouderwets dagboek met slotje koop je ook in de winkel.

Werkt door een val je homebutton niet meer? Kan je geen foto’s meer maken met je camera voor je dagboek? Of lezen documenten niet meer fijn omdat het scherm is gebarsten? Voor een iPhone reparatie Nijmegen, Tilburg of andere stad ben je bij Smartrepair aan het juiste adres. Onze monteurs helpen u graag verder, zo bieden wij een snelle en vakkundige reparatieservice aan. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.  

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord