WhatsApp Web voor iPhone

whatsapp iphone 5WhatsApp is misschien wel het meest populaire communicatiemiddel in Nederland. Dagelijks app jij, jouw ouders, je vrienden, collega’s en eigenlijk iedereen met elkaar. Het medium is gratis, het vraagt enkel data wat vaak in jouw telefoonabbonnement zit. Vroeger was MSN erg populair, ook erg handig omdat je via de computer kon chatten. Dat kan nu ook met WhatsApp sinds augustus dit jaar. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Hoe moet je dat installeren? Smartrepair helpt jou graag met de instellingen.

WhatsApp stappenplan

Stap 1 | Open WhatsApp op jouw iPhone en ga naar instellingen rechtsonder. Klik vervolgens op WhatsApp Web. Hier verschijnt vervolgens een QR-code scanner.

Stap 2 | Open in een webbrowser web.whatsapp.com. Hier verschijnt een QR-code.

Stap 3 | Scan de QR-code met jouw iPhone. Vervolgens gebeurt alles automatisch.

Stap 4 | Snel, makkelijk en handig appen!

Ik heb de optie WhatsApp Web nog niet, wat nu?

Het kan zijn dat jij de optie WhatsApp Web nog niet hebt op jouw telefoon. Het is natuurlijk belangrijk dat alles goed wordt ingesteld wanneer je wil appen met jouw laptop of computer. WhatsApp Web is er voor elk type iPhone, het maakt dus niet uit of jij nog loopt met het strakke design van een iPhone 4 of de blits loopt te maken met jouw iPhone 6! Kijk dus allereerst of de optie er bij staat, staat het er niet bij update dan de applicatie.

Probeer altijd gebruik te maken van WiFi! WhatsApp Web maakt verbinding met uw iPhone om berichten te synchroniseren. WiFi verbruikt minder data wat erg fijn kan zijn voor jouw telefoonrekening aan het einde van de maand. Regelmatig komt het voor dat jij over jouw databundel heen kan gaan, voorkom hoge kosten en let goed op de verbinding met WiFi.

iPhone reparatie nodig?

Maakt jouw iPhone geen verbinding meer met WiFi? Is de camera kapot en kun jij de QR-code niet meer scannen? Kies er dan voor om jouw iPhone te laten maken door een reparatiespecialist. Kom daarom voor een iPhone reparatie Tilburg, Den Bosch, Almere of andere stad naar Smartrepair. Een reparatie met originele onderdelen, 12 maanden garantie en parkeren voor de deur! Laat jouw telefoon maken en begin met appen!

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord