Dé WhatsApp update voor iOS

whatsapp iphone 5Begin dit jaar is het aantal WhatsApp-gebruikers gegroeid naar 700 miljoen, en dit aantal groeit elke dag. WhatsApp wordt alleen maar populairder, het is dan ook belangrijk dat de applicatie innovatief blijft. Na een update veranderen een aantal punten. Wij van Smartrepair brengen jou graag op de hoogte.

Alleen voor iPhone 6s gebruikers

Heb jij al een iPhone 6s? Dan geldt deze verbetering alleen voor jou. Dankzij de 3D touch functionaliteit kan jij voorvertoningen laten zien van links die gestuurd worden en foto’s. Klik je vervolgens harder dan wordt de volledige pagina geladen en de foto groot weergegeven. Erg handig wanneer jij altijd snel pagina’s of foto’s groot wilt bekijken.

whatsapp update iPhone 6Swhatsapp update iPhone 6S

 

Het menu

De vormgeving van het menu is sterk verbeterd. Nu wordt er gebruik gemaakt van verschillende iconen. Hierdoor kan jij in een oogopslag zien waar je moet zijn.

Voorvertoningen

Wanneer je op Google iets op zoekt krijg je ook vaak een voorvertoning, namelijk een korte beschrijving met de link en eventueel een foto. Dit doet WhatsApp nu voor jou! Als je een link stuurt of ontvangt krijg je een voorvertoning te zien. De link valt hierdoor nog meer op!

whatapp update 3

 

Markeer berichten met een ster!

Stuurt jouw vriend een adres die je moet onthouden maar heb je even geen papier bij de hand? Of krijg je een foto toegestuurd die je later moet laten zien aan een ander? Geef belangrijke berichten een ster. Dit doe je door het berichtje vast te houden voordat er een keuze balk verschijnt, vervolgens kies je voor het stervormige icoontje. In instellingen heb je een de keuze ‘Berichten met ster’. Hier staat een overzicht van alle berichten die jij hebt gemarkeerd met een ster. Snel naar het bericht in het gesprek? Klik er op en automatisch komt het gesprek naar voren. Al met al een handig overzicht.  

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord