Onbeperkt muziek luisteren met Apple Music

apple musicVorig jaar lanceerde Apple Music in Nederland, en ze sloten goed af. De muziekdienst heeft namelijk bekend gemaakt dat ze 2015 hebben afgesloten met maar liefst 8 miljoen leden. Ze verwachten dat ze in 2016 als nummer twee op de muziekmarkt (achter Spotify) zullen staan. Mark Mulligan, een gerespecteerde analist van de muziekindustrie, denkt dat de muziekdienst volgend jaar 20 miljoen abonnees heeft.

Zijn jullie al bekend met Apple Music? We zullen er in het kort iets over vertellen. Apple Music is een muziekdienst van Apple die het ‘oude’ iTunes met Beat Music combineert. Je kunt je aangeschafte muziek moeiteloos mixen met streaming muziek. De afspeellijsten worden door mensen en niet door algoritmes (zoals bij Spotify) samengesteld, daardoor klopt de volgorde en de ‘flow’ van de muziek altijd. Hoe krijg je toegang tot Apple Music? Het is verplicht om je aan te melden met een Apple ID waar minimaal €10,- op staat (als je iTunes tegoed op is, kun je deze eerst snel opwaarderen via Beltegoed.nl). Je krijgt de eerste drie maanden gratis en vervolgens betaal je per maand €9,99 (dit is het goedkoopste abonnement).

Wij zijn in ieder geval allemaal fan van Apple Music. Hoe denk jij inmiddels over Apple Music? Heb je al een abonnement, ga je een abonnement nemen of heb je er niet zo’n interesse in?

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord