De laatste update van Telegram voor iPhone

telegramDe meeste mensen in Nederland gebruiken WhatsApp. Het heeft zelfs al een eigen woord in het Nederlands geintroduceerd; namelijk appen. Toch zijn er alternatieven voor WhatsApp. De bekendste in Europa is Telegram. In Azië worden Line en Viber veel gebruikt maar Telegram is het enige alternatief, zo lijkt voor Whatsapp. Deze app heeft van het weekend een interessante update gehad. Telegram heeft het aantal personen dat deel kan uitmaken van een groep vijf keer zo groot gemaakt. In Telegram 3.7.0 kun je een groepsgesprek creëren met maximaal 5000 deelnemers.

Supergroepen waren voor de update begrensd op 200 deelnemers. Sinds de update van Telegram 3.7.0 is het mogelijk om een ´supergroep´ aan te maken. In een supergroep is het niet alleen mogelijk om berichten te pinnen, dat wil zeggen vastzetten, maar de link naar een gesprek is nu ook deelbaar. De personen met wie de link gedeeld wordt, krijgen hiermee toegang tot het gesprek en de volledige gespreksgeschiedenis. Maakt iemand misbruik van deze functionaliteit, dan kan de moderator hem meteen blokkeren of wanneer iemand misbruik maakt van de mogelijkheden de berichten aanmerken als spam.

Telegram is na WhatsApp één van de populaire chatdiensten, onder meer omdat de online berichtendienst groepsgesprekken met duizend(en) mensen toestaat en beschikt over end-to-end-encryptie. De applicatie is vanaf de pc bereikbaar, vanaf de laptop en natuurlijk e mobiele telefoon. Wat teleram net wat anders maakt is dat je een geheim gesprek starten waarbij berichten enkel door een specifieke code kunnen worden ontgrendeld. Dat kan ook je vingerafdruk zijn als je telefoon die optie heeft. Telegram 3.7.0 is nu te downloaden in Google Play en de App Store. De update vereist Android 2.3 of hoger maar draait natuurlijk ook op IOS devices.

Wil je meer weten over je telefoon, of het maximale er uit halen? Loop dan eens binnen bij een Smartrepair bij jou in de buurt. Zo kan je voor een iPhone reparatie Nijmegen of andere stad terecht bij een van de vriendelijke monteurs! 

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord