Drie dingen die de nieuwe iPhone zou moeten hebben

iphone seOm Apple weer dé telefoonmaker van het nieuwe millennium te maken zou de nieuwe iPhone 3 dingen moeten hebben die het tot een onweerstaanbaar apparaat moeten maken voor tech-liefhebbers althans, dat zegt Wired Magazine.

1. Een OLED Display

Oled is het scherm van de toekomst. Je bent misschien gewend aan de LCD schermen. De monitor waarop je dit leest is waarschijnlijk LCD. De Apple Watch heeft Oled. Een techniek die de helderheid van een scherm mogelijk maakt zonder de batterij-vretende eigenschap te hebben die LCD bezit.  LCD heeft namelijk al het backlight nodig om een pixel te belichten op het scherm. Oled kan die per pixel aansturen. Samsung loopt in deze techniek vooruit op Apple. Oled is een stuk duurder om te produceren maar mag je als Apple gebruiker dan geen premium kwaliteit verwachten?

2. Betere batterij

Het maakt niet uit hoe lang je precies met een volle batterij kunt doen. Net als je jouw telefoon echt nodig hebt is hij leeg. Apple heeft in haar Macbook ontwerp een ‘terraced battery cell’ een technologie die meer energie op kan slaan in een batterij door de vormgeving van de batterij te veranderen. Dit leidt tot 35% meer batterijduur. Die technologie implementeren in telefoons zou ervoor zorgen dat zonder prik zitten verleden tijd is.

3. USB-C

USB-C is geen onbekende voor Macbook gebruikers. De USB-C connector werd geïntroduceerd bij de nieuwe Macbook in 2015. USB-C is de nieuwe standaard voor het laden van Google haar telefoons zoals de Nexus 6p en de Nexus 5x. Het zou Apple sieren als de nieuwe standaard van laden ook werd omarmd door de nieuwe iPhone 7. Dat kan nu precies de reden zijn waarom Apple dat niet doet. iPhone accessoires zorgen voor een hele flinke omzet. Extra laders en bijvoorbeeld auto-laders zijn daar een groot deel van. Hoewel USB-C voor het eerst op de Macbook in 2015 voorkwam heeft Google de technologie inmiddels omarmd en is de overstap van micro-usb naar usb-c begonnen, de vraag blijft of Apple haar lightning connecter daadwerkelijk van de hand doet.

Heb je problemen met je iPhone? Of kun je het scherm niet meer goed lezen door de barsten die erin zitten? Kom dan eens langs bij Smartrepair. Kom van bijvoorbeeld voor een iPhone reparatie Almere, Nijmegen of een andere stad naar Smartrepair. Je toestel wordt gerepareerd terwijl je wacht, snel accuraat en professioneel.    

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord