Een nieuwe iPad Pro

ipad pro 2

De eerste iPad Pro was een verrassing voor veel Apple-fans. Deze iPad was namelijk niet zomaar een tablet, maar werd gepresenteerd als een volwaardige computer! Het grote formaat van deze iPad is te vergelijken met het 13 inch model van de MacBook Pro met een Retina beeldscherm. Wat enorm handig is wanneer men gedetailleerd te werk wil maar iets anders wil dan een laptop. De veranderingen van de iPad zijn interessant, omdat je goed in de gaten kan houden waar de techniek naartoe gaat.

De iPad Pro van Apple heeft meer vermogen dan een gemiddelde computer, hierdoor is deze tablet zeer interessant en dan ook erg populair onder ontwerpers, studenten en managers. Daarom zijn de verwachtingen van de nieuwe iPad Pro hoog! Smartrepair zet een aantal geruchten op een rijtje.

Apple is dus bezig met een nieuwe iPad Pro. De grootte van het scherm komt tussen de formaten te liggen van de iPads Pro die Apple nu al aanbiedt, namelijk 10,5 inch. Een betrouwbare bron, MacRumors, geef aan dat Apple in 2017 met drie nieuwe iPad modellen komt. En deelt dus ook meer informatie over de iPad Pro. Dit klinkt als muziek in de oren van iPad-liefhebbers.

Een ander gerucht is dat de chip van deze nieuwe iPads hetzelfde is als van de iPhone 7. Hierdoor gaat de nieuwe iPad werken op een A10X-processor wat er voor zorgt dat het vermogen tot nu ongekende prestaties kent.

De kleinere iPad wordt voorzien van een A9X-processor waar de huidige iPad Pro ook op werkt. De keuze voor een wat mindere processor voor de kleinere iPad komt doordat Apple graag iPads voor iedereen wil maken. Dankzij de ietwat mindere prestaties in vergelijking met de nieuwste versie, zal deze iPad lager in prijs zijn en dus betaalbaar(der) voor iedereen. Ondanks de lage prijs zullen de prestaties van deze iPad met het 9,7 inch model er zeker ook niet om liegen!

Het design wordt anders, dat is zeker, alleen hoe de nieuwe iPads eruit komen te zien, durft nog niemand te zeggen. Schade aan je iPad is niet altijd te voorkomen. Voor een iPad of iPhone reparatie Nijmegen ben je altijd nog aan het juiste adres bij Smartrepair. 

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord