Een gratis proefabonnement (3 maanden) op Apple Music starten

apple music proefabonnement

Wil je drie maanden gratis genieten van onbeperkt muziek luisteren? Apple is zo gul geweest om alle iPhone- en iPad-gebruikers een gratis abonnement aan te bieden op de muziekdienst Apple Music voor een periode van drie maanden. Wil je jouw proefabonnement vandaag nog starten, lees dan vooral snel door.

Met Apple Music wordt alles wat je zo mooi vond aan muziek nóg beter. Jouw volledige muziekcollectie en de hele Apple Music-bibliotheek zijn altijd binnen handbereik. Volgens Apple zijn muziekexperts continu aan het werk om voor jou de allernieuwste nummers en artiesten te vinden. En er zijn albums, video’s en evenementen voor je die alleen op Apple Music als eerste verschijnen. Om 3 maanden gratis gebruik te maken van Apple Music, volg de onderstaande stappen:

  • Open de Muziek-app op je iPhone of iPad
  • Als er geen pop-up verschijnt met het gratis proefabonnement, tik dan op 'Voor jou'.
  • Tik op 'Probeer 3 maanden gratis'.
  • Kies het proefabonnement naar keuze.

Met een individueel abonnement kun je op al je devices genieten van Apple Music. En met een gezinsabonnement maken er tot zes mensen gebruik van. Let er op dat het proefabonnement na de proefperiode overgaat in een regulier abonnement op Apple Music voor de prijs van €9,99 per maand (voor een individueel abonnement) of €14,99 per maand (gezinsabonnement). Je kunt het proefabonnement stopzetten via jouw profiel in Apple Music.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord