Afvallen met de iPhone en iPad met deze 5 gratis apps

afvallen iphone appsVan plan om te gaan afvallen? Laat je iPhone en iPad je helpen om die kilo's eindelijk eens kwijt te raken, met deze 5 gratis apps.

1. Calorieën tellen

Calorieën Teller

Houd bij wat je eet en hoeveel calorieën je binnenkrijgt. Hoe gezonder je eet, hoe makkelijker het verliezen van gewicht wordt. Met deze app van MyFitnessPal houd je met een persoonlijk voedingsdagboek gemakkelijk een oog in het zijl op je dieet en houd je de voortgang eenvoudig bij. Met de grootste database aan producten en de mogelijkheid om streepjescodes op producten te scannen, is dit één van de beste calorieëntellers die verkrijgbaar is voor iPhone en iPad.

CalorieënTeller en DieetTracker - MyFitnessPal

Voor iPhone en iPad

Nu downloaden

2. Gezond en zelf koken

Allerhande Koken (voor iPad)

Door gezonder te eten en lekker zelf te koken in plaats van kant-en-klaar maaltijden, gaat je lichaam er snel op vooruit. En wie weet nou beter gezonde recepten te verzamelen dan grootgrutter Albert Heijn? De Allerhande Koken-app is jouw kookhulp in de keuken. Maak stap voor stap de lekkerste gerechten met duidelijke foto’s en receptvideo’s waardoor ook de beginnende keukenprins(es) aan de slag kan met de recepten. Het aanbod is groot dus er zit voor iedereen iets tussen, inclusief recepten als het een dagje ietsje meer mag zijn.

Allerhande Koken

Voor iPad

Nu downloaden

3. Meer bewegen

Nike+ Training Club

De Master Trainers en atleten van Nike zorgen voor de expertise en motivatie die je nodig hebt om fit te worden. Krijg duidelijke begeleiding, zowel bij iedere oefening en work-out, als bij elk persoonlijk trainingsschema. Deel en vergelijk je vooruitgang met je vrienden en die van de Nike+ community en blijf gemotiveerd. In deze app vind je ruim 100 work-outs, gericht op kracht, conditie of mobiliteit, verpakt in een prachtig design.

Nike+ Training Club

Voor iPhone

Nu downloaden

Nike+ Run Club

Ben je meer iemand die van hardlopen houdt? Nike+ Run Club biedt alles wat je nodig hebt om beter en vaker hard te lopen, waaronder GPS-gegevens over je hardloopsessie, gepersonaliseerde coachingschema's die passen bij de doelen die jij voor ogen hebt en die zich aanpassen aan je vooruitgang. Kortom: bij elke stap die je zet, helpt de Nike Run-app je met veel plezier je doelen te bereiken.

Nike+ Run Club

Voor iPhone

Nu downloaden

Sworkit

Voor mensen met minder tijd om veel te bewegen, is de Sworkit-app voor iOS de ideale oplossing. In deze app vind je speciaal voor jou geselecteerde oefeningen waar je geen materiaal of een complete sportschool voor nodig hebt. Je hebt dus niet langer een excuus om niet te gaan sporten. Kies zelf de oefening die je wilt doen, het aantal minuten en gaan!

Sworkit - Custom Workouts for Exercise and Fitness

Voor iPhone en iPad

Nu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord