FlashScore: Live op de hoogte blijven van meer dan 30 sporten

flashscore iphoneIedereen kent wel zo’n weekend waarbij je lekker onderuit op de bank ligt en met jouw smartphone of tablet in de hand check je Max Verstappen in de Formule 1, speelt jouw favoriete voetbalploeg een wedstrijd of moedig je Michael van Gerwen aan op een toernooi. Je leeft in het sportmoment en bent volledig op de hoogte. Maar er zijn ook dagen waarop er simpelweg teveel interessante sport is om te volgen, of je bent te druk om alles op televisie te volgen. Voor precies die momenten is de FlashScore.nl-app er.

FlashScore.nl is een dienst die live uitslagen biedt voor ruim 30 sporten, variërend van voetbal tot darts tot tafeltennis tot wielrennen. Alle sporten hebben één gemene deler: de uitslagen zijn real-time en accuraat. Sterker nog, FlashScore.nl is de snelste én meest accurate dienst ter wereld. FlashScore is in tientallen landen actief en bedient wereldwijd miljoenen fans op dagelijkse basis van sportinformatie. Dat gaat zover als opstellingen, statistieken, live standen, live commentaar en natuurlijk de live uitslagen.

Voorheen was er alleen de desktop-variant, maar inmiddels zijn er ook Android- en iOS-apps. Die laatste brengen we graag bij je onder de aandacht, want hij behoort tot de beste sport-apps van dit moment. Eigenlijk is het heel simpel: je maakt een account aan op www.FlashScore.nl en synchroniseert vanaf dat moment jouw favoriete teams en wedstrijden over alle apparaten. Eenmaal in de app wordt je meteen de keuze uit 30 sporten voorgeschoteld. Je ziet in één oogopslag welke wedstrijden er vandaag zijn en kunt wedstrijden naar keuze toevoegen aan jouw favorieten. Die verschijnen vervolgens onder Mijn Wedstrijden, waar je allerlei wedstrijden uit verschillende sporten in één oogopslag bij elkaar ziet.

flashscore app

Het is ook mogelijk om competities, teams of spelers aan jouw favorieten toe te voegen. Wedstrijden verschijnen dan automatisch in jouw overzichten bovenaan en zo blijf je direct op de hoogte. De app houdt je op de hoogte met push-notificaties, die per sport en spelmoment (als de opstellingen online staan, 15 minuten voor aanvang, bij een doelpunt, na afloop, etc.) worden verstuurd. Je kunt ze ook uitzetten, als je het fijner vindt om gewoon lekker rond te neuzen in alle beschikbare uitslagen. Via tabs heb je alle beschikbare statistieken en wedstrijdinformatie bij de hand en weet je altijd als eerste een tussenstand in jouw favoriete sport.

De FlashScore.nl-app is ook geschikt voor zowel tablets als de Apple Watch. Op een tablet kun je het scherm in tweeën delen, waardoor je links bijvoorbeeld alle wedstrijden in de Eredivisie volgt, en rechts inzoomt op een wedstrijd waar je net een maf scoreverloop ziet. Zo weet je altijd direct wie heeft gescoord of wie vroegtijdig mocht douchen met een rode kaart.

Geïnteresseerd geraakt? Probeer dan de FlashScore.nl-app eens uit. Je zult er geen buil aan vallen. Dat kan trouwens ook niet, want hij is helemaal gratis.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord