Je iPad inruilen voor een nieuw exemplaar bij Apple

ipad 2018 1Natuurlijk ben je een groot fan van je huidige iPad. Hoeveel mooier kan dat worden als je met behulp van je vertrouwde iPad voor een nieuwe kan gaan? Apple biedt namelijk de mogelijkheid om je oude iPad bij een Apple Store in te wisselen voor korting op een nieuw model.

Tegoed ontvangen voor je oude iPad in de Apple Store

Het inruilen van je oude iPad is heel eenvoudig als je het apparaat mee kan nemen naar een Apple Store. Bijkomend voordeel is dat je meteen een nieuw model uit kan proberen en je keuze kunt maken in de winkel. Wanneer je de oude iPad inruilt voor een nieuwe, wordt het oude apparaat geschat op waarde en ontvang je een tegoed en daarmee korting op de aankoopprijs van je nieuwe iPad.

Om je oude iPad in te wisselen bij een Apple Store, neem je deze dus gewoon mee en vraag je in de winkel naar de mogelijkheden. Zorg wel dat je een reservekopie hebt gemaakt zodat je deze op het nieuwe apparaat kan terugzetten.

Je oude iPad online inruilen voor een tegoed en korting

Heb je geen tijd om langs een Apple Store te gaan, dan kan je ook online je oude iPad laten taxeren. Ga naar de partnerwebsite van Apple om de waarde van je oude apparaat te bepalen. Je verstuurt daarna gratis de iPad op en ontvangt per e-mail een kortingscode voor de aankoop van een nieuwe iPad.

Wat is mijn oude iPad nog waard?

Een prangende vraag als je de oude iPad wilt omruilen voor een nieuwe, is natuurlijk hoeveel je oude iPad nog waard is. Deze inruilwaarde is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Het tegoed dat je kan ontvangen is bijvoorbeeld afhankelijk van de leeftijd en het model van het apparaat. De staat waarin de iPad zich verkeert is natuurlijk ook van belang. Op de partnerwebsite van Apple kan je na het invullen van enkele gegevens een schatting bekijken van de restwaarde van het Apple-device en inzien hoeveel jouw oude iPad nog waard is.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord