Liselotje gaat naar zwemles HD vandaag gratis tijdens het AppEvent

liselotjegaatzwemmenVandaag is het moederdag en als moeder kan je je kinderen (vanaf 2 jaar) natuurlijk bedanken voor hun liefde die ze vandaag geven door ze een leuk verhaal voor te lezen. Vandaag kan je het boek 'Liselotje gaat naar zwemles' kosteloos downloaden voor je iPad ter gelegenheid van het AppEvent.

Piccolo picture books zijn op verschillende manieren te gebruiken. Volwassenen kunnen het boek als vanouds voorlezen aan kinderen. Peuters en kleuters kunnen zelfstandig, bijvoorbeeld in de auto, de voorleesfunctie gebruiken. De app is zeer eenvoudig en intuïtief in gebruik en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De speciale ‘leren lezen’ functie helpt de beginnende lezer verband te leggen tussen de gesproken en geschreven woorden.

De boeken zijn een leuk en verantwoord alternatief voor games en video’s, voor thuis en onderweg. Het verhaal wordt verteld aan de hand van de illustraties en de tekst, waaraan geluiden en interactieve elementen zijn toegevoegd.

Features

  • Prachtige illustraties die handmatig omgeslagen kunnen worden.
  • Interactief kinderboek met educatieve voorleesfunctie: je kunt zelf lezen, voorgelezen worden en meelezen met de speciale ‘leren lezen’ functie
  • Bijzonder eenvoudig in gebruik
  • Beschikbaar in vijf verschillende talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans)
  • Audio van zeer hoge kwaliteit, professionele stemmen én achtergrondgeluiden
  • Met interactieve audio-effecten & animaties

Over ‘Liselotje gaat naar zwemles’

Liselotje en de koning gaan varen. Plotseling valt de koning in het water. ‘Stommerd!’ roept de koningin geschrokken, want de koning kan niet zwemmen. Daarom moet Liselotje en de koning meteen naar zwemles. Zouden ze het leren?

Over Piccolo picture books

Piccolo picture books is een label van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum dat zich speciaal richt op het digitaal & interactief maken van succesvolle prentenboeken voor iPad, iPhone en iPod Touch. Piccolo picture books stelt zich als doel kinderboeken tot leven te laten komen middels audio en interactie.

Liselotje gaat naar zwemles HD


Prijs: Gratis (alleen op 08-05-2011)
appcenter_3sterren

» DONWLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord